BARDØLA HØYFJELLSHOTEL

COOL HOTELS GEILO

BARDØLA HØYFJELLSHOTEL

www.bardola.no

Bardøla Høyfjellshotel er nå det "eldste" av top 5 hotellene på Geilo når det gjelder interiør og design. Enkelte fellesområder og rom trenger en kraftig  fornyelse, men Bardøla er fortsatt et fint hotell. Og ikke minst hjem til Sofias Cafe & Bar, vår favorittrestaurant på Geilo.

 

Hotellet ble nylig kjøpt opp av eierne av Vestlia Resort og Highland Lodge, så forhåpentligvis vil Bardøla få den samme flotte behandlingen som disse i tiden fremover.

 

Hotellet har både innendørs og (om sommeren) utendørsbasseng, et treningsstudio og to tennisbaner, som noen ganger i løpet av vinteren forvandles til en skøytebane.

 

I tillegg til hotellrommene, har Bardøla mange hytter med opptil 10 sengeplasser som kan leies.

 

Bardøla har ski-inn muligheter, men ikke ski ut. Det finnes en egen løype ned til hotellet fra Havsdalen. For å komme til bakkene kan man bruke ski-bussen som tar deg til den nærmeste heisen på bare 5 minutter.

 

Hotellet har et bredt spekter av alternativer for konferanser, inkludert et historisk hyttetun med flere bygninger som kan benyttes

 

For mange år siden hadde de en minigolfbane som dessverre nå er erstattet av en parkeringsplass. Hvorfor ikke få den tilbake, det er fortsatt en  populær aktivitet blant barna!

 

KONTAKT:

Bardølavegen 33, 3580 Geilo,

www.bardola.no

+47 32 09 41 00

All pictures, videos and text Copyright©2019 ALLTHEGOODIES AS

BARDØLA HØYFJELLSHOTEL