Dr. Holms Hotel er kanskje Norge mest berømte fjellhotell, kjent for sin afterski, mange omtaler i media og de mange velstående mennesker som eier en leilighet her. Med beliggende like over sentrum av Geilo, bare to minutters gange fra jernbanestasjonen og et par minutter fra skibakkene. Holms ble etablert i 1909 som et kursted for mennesker med luftveisplager. Hotellet åpnet sine dører samme år som jernbanen mellom Oslo og Bergen, så her dro de velstående i begge byene for å nyte godt av den friske fjelluften 800 m over havet. Siden har Holms vært et møtested mellom øst og vest. Mange store oppgraderinger opp gjennom årene har bevart hotellets status som et av norges mest luksuriøse resorts. Hotellet har nå to restauranter; hovedrestauranten og Bowl & Dine - en amerikansk diner med bowlinghall. Denne leverer også maten til sportsbaren som ligger rett ved siden av. Du kan også leie mindre spisestuer og vinkjelleren til spesielle anledninger. Skibaren og den tilhørende loungen er stedet for Holms berømte afterski hver lørdag i vintersesongen og hver dag i løpet av jul og påske. Hvis du som gjest på hotellet synes det blir for mye bråk, kan du gå innerst i loungen – til biblioteket. Her kan du lukke dørene og nyte roen, med flott utsikt over Geilo. Dr. Holms hedrer sin historie som kursted med en veldig fin spa og et bassengområde med hovedbasseng, to barnebasseng og et innendørs og utendørs boblebad. Hotellet har noen utfordringer fremover hvis de ønsker å holde følge med nyoppussede Highland og Vestlia Resort. Mange av rommene på Holms trenger en ansiktsløftning og en ny restaurant er også nødvendig for å konkurrere med Spiseriet, Sofias og Hallingstuene.
NAVIGASJON
SOSIAL
KONTAKT e: coolgeilo@allthegoodies.com
Copyright © 2021 Allthegoodies.com
Trykk på bildene for å se videoer fra Dr. Holms
KONTAKT: Dr. Holms Hotel 3580 Geilo, www.drholms.no +47 32 09 57 00
Dr. Holms Hotel
Dr. Holms Hotel er kanskje Norge mest berømte fjellhotell, kjent for sin afterski, mange omtaler i media og de mange velstående mennesker som eier en leilighet her. Med beliggende like over sentrum av Geilo, bare to minutters gange fra jernbanestasjonen og et par minutter fra skibakkene.
Skibaren og den tilhørende loungen er stedet for Holms berømte afterski hver lørdag i vintersesongen og hver dag i løpet av jul og påske. Hvis du som gjest på hotellet synes det blir for mye bråk, kan du gå innerst i loungen – til biblioteket. Her kan du lukke dørene og nyte roen, med flott utsikt over Geilo. Dr. Holms hedrer sin historie som kursted med en veldig fin spa og et basseng- område med hovedbasseng, to barne- basseng og et innendørs og utendørs boblebad. KONTAKT: Dr. Holms Hotel 3580 Geilo, www.drholms.no +47 32 09 57 00
Trykk på bildet for å se video fra Dr. Holms
Dr. Holms Hotel
Holms ble etablert i 1909 som et kursted for mennesker med luftveisplager. Hotellet åpnet sine dører samme år som jernbanen mellom Oslo og Bergen, så her dro de velstående i begge byene for å nyte godt av den friske fjelluften 800 m over havet. Siden har Holms vært et møtested mellom øst og vest. Mange store oppgraderinger opp gjennom årene har bevart hotellets status som et av norges mest luksuriøse resorts. Hotellet har nå to restauranter; hovedrestauranten og Bowl & Dine - en amerikansk diner med bowlinghall. Denne leverer også maten til sportsbaren som ligger rett ved siden av. Du kan også leie mindre spisestuer og vinkjelleren til spesielle anledninger.
Trykk på bildet for å se video
NO / ENG