DR HOLMS HOTEL

COOL HOTELS GEILO

DR. HOLMS HOTEL

www.drholms.no

Dr. Holms Hotel er kanskje Norge mest berømte fjellhotell, kjent for sin afterski, mange omtaler i media og de mange velstående mennesker som eier en leilighet her. Med beliggende like over sentrum av Geilo, bare to minutters gange fra jernbanestasjonen og et par minutter fra skibakkene.

 

Holms ble etablert i 1909 som et kursted for mennesker med luftveisplager. Hotellet åpnet sine dører samme år som jernbanen mellom Oslo og Bergen, så her dro de velstående i begge byene for å nyte godt av den friske fjelluften 800 m over havet. Siden har Holms vært et møtested mellom øst og vest. Mange store oppgraderinger opp gjennom årene har bevart hotellets status som et av norges mest luksuriøse resorts.

 

Hotellet har nå tre restauranter; hovedrestauranten, en kafé og en amerikansk diner med bowlinghall. Du kan også leie mindre spisestuer og vinkjelleren til spesielle anledninger. To restauranter stengte dessverre sine dører i 2016, så vi ser frem til at et nytt konsept kommer snart.

 

Skibaren og den tilhørende loungen er stedet for Holms berømte afterski hver lørdag i vintersesongen og hver dag i løpet av jul og påske. Hvis du som gjest på hotellet synes det blir for mye bråk, kan du gå innerst i loungen – til biblioteket. Her kan du lukke dørene og nyte roen, med flott utsikt over Geilo.

Hvis du er i festhumør kan du fortsette Recepten Pub, hotellets pub og nattklubb. Men vi er ikke helt sikre på sikker på hva planene er for Recepten denne sesongen. Hotellet nevner den ikke på sine nye hjemmesider og den har vært stengt flere ganger i det siste, da man skulle tro at den burde vært åpen. På facebook sidene ser det imidlertid ut som om det er liv...

 

Dr. Holms hedrer sin historie som kursted med en veldig fin spa og et bassengområde med hovedbasseng, to barnebasseng og et innendørs og utendørs boblebad.

 

Hotellet har noen utfordringer fremover hvis de ønsker å holde følge med nyoppussede Vestlia Resort. Mange av rommene på Holms trenger en ansiktsløftning og en ny restaurant er også nødvendig for å konkurrere med Sofias, Ekte og Hallingstuene. Kanskje de bør bringe tilbake Brasseriet.

 

KONTAKT:

Dr. Holms Hotel

3580 Geilo,

www.drholms.no

+47 32 09 57 00

All pictures, videos and text Copyright©2019 ALLTHEGOODIES AS

DR HOLMS HOTEL