KIKUTKROA

COOL CAFÉS GEILO

KIKUTKROA

www.geilofjellandsby.no

Kikutkroa er den nyeste ski cafeen på Geilo.  Den ligger som navnet tilsier på Kikut, dvs på "Vestlia-siden" av Geilos skianlegg. Du kan komme deg til Kikutkroa med bil. Det finnes en stor parkeringsplass rett ved kafeen, så mange bruker dette som startpunkt for dagen på ski. Du kan også bruke skiene fra Vestlia, men du må da må du bruke begge stolheisene for å komme hit. Merk deg at i ferier får det lokale idrettslaget lov til å ta betalt for parkering, til inntekt for klubben. Da er det lurt å ha en femtilapp  klar.

 

Kikutkroa er en massiv tømmerhytte med store tømmervegger. Hovedrommet inneholder kjøkken og kafé. Det finnes også et mindre rom med bar og flere bord. Hvis du går til venstre når du går inn hovedinngangen, kommer du til et rom der du kan nyte medbragt niste. Bygningen inneholder en liten butikk der du kan kjøpe skibriller, hansker og andre typiske ski ting. Du kan også leie ski og kjøpe heiskort her.

 

Kjøkkenet er etter vår mening det beste av ski kafeene på Geilo. Her kan du kjøpe velsmakende sandwicher, burgere, toast og pasta.

 

Kikutkroa er tilgjengelig for å leie på kveldstid. Dette er en bra mulighet til å utforske hva kjøkkenet virkelig kan oppnå, veldig god mat! Hvis du har et besøk med barn, husk å ta med akebrett. Etter middag kan de ake rett utenfor restauranten.

 

KONTAKT:

Kikut, 3580 Geilo

www.geilofjellandsby.no

+47 954 24 133

All pictures, videos and text Copyright©2019 ALLTHEGOODIES AS