COOLGEILO

DIN GUIDE TIL GEILO

— OM —

COOLGEILO.NO

De siste årene har det vært en raskt voksende interesse for mat, design, arkitektur, interiør og de gode opplevelser. Folk har bedre råd og ønsker å oppleve mer. Mange ønsker å komme seg på fjellet for å bo og spise godt og komme litt bort fra hverdagen.

 

Selv om Geilo ikke er stort, har bygda mye og by på. Du kan finne overnattingssteder i alle prisnivåer og restauranter for enhver smak. Vi presenterer her det vi mener er de beste, morsomste og kuleste stedene.

 

Som en del av Geilo de siste 40 årene har vi ofte vært frustrert over at det ikke finnes oppdatert informasjon om hva Geilo har å by på. Særlig med hensyn til hva som finnes akkurat i øyeblikket av åpne spisesteder.

 

Vi ser at de offisielle Geilo sidene ikke ofteoppdateres, noe som gjør det vanskelig å planlegge noe før man er i bygda. De ulike stedene oppdaterer i liten grad hjemmesidene sine og forteller lite om steder som stenges.

 

I 2016 stengte to steder på Holms. Bakeriet og pizzariaen på Highland er flyttet til lounge området. Det finnes ikke informasjon om dette noe sted, før man står utenfor og leter. Mange har lite oppdaterte facebook sider, selvfølgelig med gode unntak (Cafe Mocca). Vi har savnet en god oversikt og har derfor utviklet CoolGeilo.

CoolGeilo.no har som hensikt å gi deg til enhver tid oppdatert informasjon om de etter vår mening beste, morsomste og kuleste stedene med den beste maten, sett fra vårt perspektiv. Moderne og litt eksklusive, men samtidig overkommelige priser. Garantien vår er at vi har vært der selv og prøvd de ut - alle sammen !

 

Hvert sted presenteres med korte videoklipp - for de som heller vil se enn å lese - og samtidig tilpasset mobil. Vi mener det er viktig at bildene viser stedet slik vi oppfatter det når vi er der. Vi formidler derfor ikke ferdige glansbilder fra hotellets eget arkiv, men tar alltid våre egne bilder og videoer, som formidler våre inntrykk.

 

I tillegg ser vi at Geilo blir mer og mer attraktivt for utenlandske gjester. Vi får ofte forespørsler om anbefalinger på Geilo fra utlandet. Vi har derfor utviklet en engelsk versjon av sidene for å hjelpe alle disse viktige nye kundene til å komme og se at Geilo tilbyr mye bra og er et godt alternativ til Alpene og konkurrerende destinasjoner i Norge.

 

CoolGeilo består av dette nettstedet, YouTube kanalen CoolGeilo, facebooksiden @coolgeilo, Instragram og Twitter kontoer. Du finner linker nederst på siden.

 

Vi håper du vil ha nytte av coolgeilo.no/coolgeilo.com og at du vil anbefale oss til andre.

All pictures, videos and text Copyright©2019 ALLTHEGOODIES AS