Den kjente norske kokken og Bocuse d’Or-vinneren Ørjan Johanessen og hans familie, kjent for sitt hotell og restauranter i Bekkjarvik på Vestlandet, har åpnet ny restaurant på Highland Lodge på Geilo. Smakeriet Beefbar kommer som et velkomment tillegg til pizzeriaen og bakeriet som allerede er der, og bringer videre konseptet fra Smakeriet Burgerbar i Bekkjarvik, som skiltene ved inngangen tydelig slår fast. Innvendig er interiøret komfortabelt og moderne, med stoler i både skinn og røft stoff, kombinert med områder med mykere, fargerike fløyelsstoler. Bordene langs veggene har myke benker og ingen duker. Som en kontrast kommer noen av de runde bordene i midten, som har hvite duker. Kjøkkenet ligger bak en fargerik vegg med en stor åpning til restauranten. Det er her Ørjan Johanessen og hans mannskap tryller frem rettene på menyen. Mange tilberedes på en Josper-grill. På menyen finner du snacks og småretter som fransk løksuppe, biff tartar, croque monsieur, kylling satay salat og til og med kaviar og østers. Hovedrettene inkluderer smakfulle burgere og mange biffvarianter, fra entrecote og BBQ svineribbe til Waguy biff fra Japan. Menyen byr på noe for enhver smak og lommebok, men går du for en biff kommer både sauser, poteter i ulik form og annet ekstra i tillegg – som legges til en allerede relativt høy pris. Smakeriet sikter seg mot den eksklusive delen av restaurantmarkedet på Geilo, noe som ønskes velkommen ! KONTAKT: Lienvegen 11, 3580 Geilo +47 458 85 022
NAVIGASJON
SOSIAL
KONTAKT e: coolgeilo@allthegoodies.com
Copyright © 2021 Allthegoodies.com
Trykk på bildet for å se video
Smakeriet Beefbar
Den kjente norske kokken og Bocuse d’Or- vinneren Ørjan Johanessen og hans familie, kjent for sitt hotell og restauranter i Bekkjarvik på Vestlandet, har åpnet ny restaurant på Highland Lodge på Geilo. Smakeriet Beefbar kommer som et velkomment tillegg til pizzeriaen og bakeriet som allerede er der, og bringer videre konseptet fra Smakeriet Burgerbar i Bekkjarvik, som skiltene ved inngangen tydelig slår fast. Innvendig er interiøret komfortabelt og moderne, med stoler i både skinn og røft stoff, kombinert med områder med mykere, fargerike fløyelsstoler. Bordene langs veggene har myke benker og ingen duker. Som en kontrast kommer noen av de runde bordene i midten, som har hvite duker.
Kjøkkenet ligger bak en fargerik vegg med en stor åpning til restauranten. Det er her Ørjan Johanessen og hans mannskap tryller frem rettene på menyen. Mange tilberedes på en Josper-grill. På menyen finner du snacks og småretter som fransk løksuppe, biff tartar, croque monsieur, kylling satay salat og til og med kaviar og østers. Hovedrettene inkluderer smakfulle burgere og mange biffvarianter, fra entrecote og BBQ svineribbe til Waguy biff fra Japan. Menyen byr på noe for enhver smak og lommebok, men går du for en biff kommer både sauser, poteter i ulik form og annet ekstra i tillegg – som legges til en allerede relativt høy pris. Smakeriet sikter seg mot den eksklusive delen av restaurantmarkedet på Geilo, noe som ønskes velkommen !
Trykk på bildet for å se video
KONTAKT: Lienvegen 11, 3580 Geilo +47 458 85 022
Smakeriet Beefbar
NO / ENG