Den kjente norske kokken og Bocuse d’Or-
vinneren Ørjan Johanessen og hans
familie, kjent for sitt hotell og restauranter
i Bekkjarvik på Vestlandet, har åpnet ny
restaurant på Highland Lodge på Geilo.
Smakeriet Beefbar kommer som et
velkomment tillegg til pizzeriaen og
bakeriet som allerede er der, og bringer
videre konseptet fra Smakeriet Burgerbar i
Bekkjarvik, som skiltene ved inngangen
tydelig slår fast.
Innvendig er interiøret komfortabelt og
moderne, med stoler i både skinn og røft
stoff, kombinert med områder med
mykere, fargerike fløyelsstoler. Bordene
langs veggene har myke benker og ingen
duker. Som en kontrast kommer noen av
de runde bordene i midten, som har hvite
duker.
Kjøkkenet ligger bak en fargerik vegg med
en stor åpning til restauranten. Det er her
Ørjan Johanessen og hans mannskap
tryller frem rettene på menyen. Mange
tilberedes på en Josper-grill.
På menyen finner du snacks og småretter
som fransk løksuppe, biff tartar, croque
monsieur, kylling satay salat og til og med
kaviar og østers. Hovedrettene inkluderer
smakfulle burgere og mange biffvarianter,
fra entrecote og BBQ svineribbe til Waguy
biff fra Japan.
Menyen byr på noe for enhver smak og
lommebok, men går du for en biff kommer
både sauser, poteter i ulik form og annet
ekstra i tillegg – som legges til en allerede
relativt høy pris.
Smakeriet sikter seg mot den eksklusive
delen av restaurantmarkedet på Geilo, noe
som ønskes velkommen !
Trykk på bildet for å se video
KONTAKT:
Lienvegen 11, 3580 Geilo
+47 458 85 022
Smakeriet Beefbar