SOFIAS CAFE & BAR

COOL RESTAURANTS GEILO

SOFIAS CAFE & BAR

www.bardola.no

Sofias Cafe & Bar er vår favorittrestaurant på Geilo. Denne lille og intime restauranten på Bardøla Hotel med bare 10 bord, serverer kjempegod mat. Klassikere som club sandwich, marinerte reker og spesielt Jims Burger, er sterkt anbefalt. Restauranten tilbyr også gode tapas-retter, både på menyen eller som take-away. Og hvis du er ekstra sulten, har kokken noen smakfulle hovedretter basert på både fisk og kjøtt å tilby.

 

Sofias eget bakeri har mottatt flere priser for brødene sine, og var de første på Geilo som tok opp konkurransen med det gamle bakeriet og supermarkedenes masseproduserte brød.

 

Rundt påsketider er det mulig å sitte ute i solen og nyte måltidet. På terrassen foran innendørs bassenget finnes nesten like mange bord som inne i restauranten – med puter og tepper i tilfelle solen forsvinner bak en sky.

 

I ferier og helger anbefaler vi å bestille bord, men personalet er alltid behjelpelig med å finne en løsning selv om det er fullt - kanskje ikke i restauranten men i hotellets lobby like utenfor.

Sofias er åpen hver dag 1200-2200.

 

KONTAKT:

Bardølavegen 33, 3580 Geilo

www.bardola.no

+47 32 09 41 00

All pictures, videos and text Copyright©2019 ALLTHEGOODIES AS

SOFIAS CAFE & BAR