Ustedalen Resort har blitt forvandlet fra et gammelt og ganske nedslitt hotell til et helt nytt imponerende og moderne bygningskompleks. Det består for øyeblikket av tre bygninger mens en fjerde er underveis. Denne vil også romme hardt tiltrengte parkeringsplasser. Hotellet er basert på utleie av dobbeltrom og leiligheter. Mange av disse har private eiere og leies ut av hotellet når de ikke er i bruk. Beliggenheten er litt utenfor Geilo sentrum, men akkurat innenfor gangavstand. Hotellet ligger under 100 m i luftlinje og ca 350 m i gangavstand fra skiheisen i Halsteinsgård. Hotellets fellesområder og de fleste leilighetene har flott utsikt over Ustedalsfjorden og skiløypene i Vestlia. Hver leilighet har en terrasse hvor du kan nyte solen i løpet av dagen. Noen leiligheter ligger mellom hovedbygningen og jernbanen. Ustedalen Resort har en restaurant, bar og lounge, stor utsiktsterrasse, treningsstudio og et svømmebasseng. KONTAKT: Gamlevegen 32, 3580 Geilo, www.ustedalen.no +47 954 24 133
NAVIGASJON
SOSIAL
KONTAKT e: coolgeilo@allthegoodies.com
Copyright © 2021 Allthegoodies.com
Trykk på bildet for å se video
Ustedalen Resort
Ustedalen Resort
Ustedalen Resort har blitt forvandlet fra et gammelt og ganske nedslitt hotell til et helt nytt imponerende og moderne bygningskompleks. Det består for øyeblikket av tre bygninger mens en fjerde er underveis. Denne vil også romme hardt tiltrengte parkeringsplasser. Hotellet er basert på utleie av dobbeltrom og leiligheter. Mange av disse har private eiere og leies ut av hotellet når de ikke er i bruk. Beliggenheten er litt utenfor Geilo sentrum, men akkurat innenfor gangavstand. Hotellet ligger under 100 m i luftlinje og ca 350 m i gangavstand fra skiheisen i Halsteinsgård.
Hotellets fellesområder og de fleste leilighetene har flott utsikt over Ustedalsfjorden og skiløypene i Vestlia. Hver leilighet har en terrasse hvor du kan nyte solen i løpet av dagen. Noen leiligheter ligger mellom hovedbygningen og jernbanen. Ustedalen Resort har en restaurant, bar og lounge, stor utsiktsterrasse, treningsstudio og et svømmebasseng.
Trykk på bildet for å se video
KONTAKT: Gamlevegen 32, 3580 Geilo, www.ustedalen.no +47 954 24 133
NO / ENG