Toppen Kafe i Vestlia er skjult perle blant ski kafeene på Geilo. Den ser gammel og litt slitt ut, men er nesten aldri overfylt, og har den beste utsikten over Geilo. Her ser du direkte over på løypene på Geilosiden med Hallingskarvet i bakgrunnen. Toppen Cafe har vært stengt de siste to årene, men gjenoppstår nå som Vaffeltoppen, med enkel servering ute og inne. Tidligere sesonger har man fått severt hjemmelagede retter som gulasj, lapskaus og pølser med hjemmelaget potetmos samt baguetter, vafler, sjokolade kjeks, toast og ulike pølser. Når det blir varmt nok i været, kan man sitte utenfor med den samme flotte utsikten over Geilo. PS! Toppen Kafe er så ”godt skjult” at Google ikke har plassert den inn på sine kart. Den er imidlertid lett å finne. Ta stolheisen opp fra Vestlia og du ser den til høyre rett før du går av heisen. Sving 180 grader mot høyre når du går av og du kan renne rett ned til den.
NAVIGASJON
SOSIAL
KONTAKT e: coolgeilo@allthegoodies.com
Copyright © 2021 Allthegoodies.com
Vaffeltoppen
Trykk på bildet for å se video
Toppen Kafe i Vestlia er skjult perle blant ski kafeene på Geilo. Den ser gammel og litt slitt ut, men er nesten aldri overfylt, og har den beste utsikten over Geilo. Her ser du direkte over på løypene på Geilosiden med Hallingskarvet i bakgrunnen. Toppen Cafe har vært stengt de siste to årene, men gjenoppstår nå som Vaffeltoppen, med enkel servering ute og inne.
Vaffeltoppen
Tidligere sesonger har man fått severt hjemmelagede retter som gulasj, lapskaus og pølser med hjemmelaget potetmos samt baguetter, vafler, sjokolade kjeks, toast og ulike pølser. Når det blir varmt nok i været, kan man sitte utenfor med den samme flotte utsikten over Geilo. PS! Toppen Kafe er så ”godt skjult” at Google ikke har plassert den inn på sine kart. Den er imidlertid lett å finne. Ta stolheisen opp fra Vestlia og du ser den til høyre rett før du går av heisen. Sving 180 grader mot høyre når du går av og du kan renne rett ned til den.
Trykk på bildet for å se video
NO / ENG