Eierne av Vestlia har investert en formue i hotellet de siste fem årene, og transformert det til et eksklusivt resort med to nye fløyer med hotellrom og leiligheter, et stort svømmebasseng med utvendig vannsklie, et nytt resepsjonsområde, en bowlinghall, et oppgradert spa med eget basseng samt konferansefasiliteter for over 600 personer. En ny fløy over restauranten er bygget. Denne inneholder flere rom og mer plass til hotellets restaurant. Resultatet er imponerende. Du får inntrykk av luksus og høy kvalitet i det øyeblikket du entrer den massive døren inn til resepsjonen. Vestlia Resorts plassering er bra hvis du foretrekker å stå på ski på "Vestlia-siden" av Geilo, og du ikke trenger å være i umiddelbar nærhet til sentrum. Du kan spenne på deg både slalåm og langrennskiene rett utenfor døren. Geilo sentrum ligger ca 5-6 minutter unna med bil. Loungen og baren er godt afterski alternativ hvis du ønsker stillere omgivelser enn hva Holms og Havsdalskroa har å tilby. Her kan man sitte ned og slappe av med et lite måltid eller nyte god drikke fra baren. På veggene over hele hotellet finnes en rekke verk av Edvard Munch. Vestlias eier har en av verdens største private Munch samlinger.
NAVIGASJON
SOSIAL
KONTAKT e: coolgeilo@allthegoodies.com
Copyright © 2021 Allthegoodies.com
Vestlia Resort
Trykk på bildet for å se video
KONTAKT: Vestlia Resort, 3580 Geilo, www.vestlia.no +47 32 08 72 00
Geilo Cool
Vestlia Resort
Eierne av Vestlia har investert en formue i hotellet de siste fem årene, og trans- formert det til et eksklusivt resort med to nye fløyer med hotellrom og leiligheter, et stort svømmebasseng med utvendig vannsklie, et nytt resepsjonsområde, en bowlinghall, et oppgradert spa med eget basseng samt konferansefasiliteter for over 600 personer. En ny fløy over restauranten er bygget. Denne inneholder flere rom og mer plass til hotellets restaurant. Resultatet er imponerende. Du får inntrykk av luksus og høy kvalitet i det øyeblikket du entrer den massive døren inn til resep- sjonen.
Trykk på bildet for å se video
Vestlia Resorts plassering er bra hvis du foretrekker å stå på ski på "Vestlia-siden" av Geilo, og du ikke trenger å være i umiddelbar nærhet til sentrum. Du kan spenne på deg både slalåm og langrenn- skiene rett utenfor døren. Geilo sentrum ligger ca 5-6 minutter unna med bil.
KONTAKT: Vestlia Resort, 3580 Geilo, www.vestlia.no +47 32 08 72 00
Loungen og baren er godt afterski alternativ hvis du ønsker roligere om- givelser enn hva Holms og Havsdalskroa har å tilby. Her kan man sitte ned og slappe av med et lite måltid eller nyte god drikke fra baren. På veggene over hele hotellet finnes en rekke verk av Edvard Munch. Vestlias eier har en av verdens største private Munch samlinger.
Trykk på bildet for å se video
NO / ENG