VESTLIA RESORT

COOL HOTELS GEILO

VESTLIA RESORT

www.vestlia.no

Eierne av Vestlia har investert en formue i hotellet de siste fem årene, og transformert det til et eksklusivt resort med to nye fløyer med hotellrom og leiligheter, et stort svømmebasseng med utvendig vannsklie, et nytt resepsjonsområde, en bowlinghall, et oppgradert spa med eget basseng samt konferansefasiliteter for over 600 personer. En ny fløy er under bygging. Denne skal inneholde flere rom og mer plass til hotellets restaurant.

 

Resultatet er imponerende. Du får inntrykk av luksus og høy kvalitet i det øyeblikket du entrer den massive døren inn til resepsjonen.

 

Vestlia Resorts plassering er bra hvis du foretrekker å stå på ski på "Vestlia-siden" av Geilo, og du ikke trenger å være i umiddelbar nærhet til sentrum. Du kan spenne på deg både slalåm og langrennskiene rett utenfor døren. Geilo sentrum ligger ca 5-6 minutter unna med bil.

 

Loungen og baren er godt afterski alternativ hvis du ønsker stillere omgivelser enn hva Holms og Havsdalskroa har å tilby. Her kan man sitte ned og slappe av med et lite måltid eller nyte god drikke fra baren.

 

På veggene over hele hotellet finnes en rekke verk av Edvard Munch. Vestlias eier har en av verdens største private Munch samlinger.

 

Vestlia Resort har hatt noen voksesmerter de siste årene. Servicenivået er ikke helt på topp, selv om viljen er der. På et eksklusivt feriested som dette, er det ikke nødvendig at man må ta med seg en lampe som ikke virker helt ned i resepsjonen, da sender hotellet opp en vaktmester isteden. Og det er ikke nødvendig å bruke en time på å lage en club sandwich i loungen.

 

KONTAKT:

Vestlia Resort, 3580 Geilo,

www.vestlia.no

+47 32 08 72 00

All pictures, videos and text Copyright©2019 ALLTHEGOODIES AS